Selma söker nytt hem!

ADOPTERA FRÅN FAMILJ!

Selma är född på våren 2015 och är alltså 4,5 år. Chinchilla-perser/bondkatt. Väldigt mjuk och fluffig päls och älskar att bli borstad. Hon pratar väldigt mycket och det går att ha långa konversationer med henne :). Hon har varit innekatt sedan hon flyttade till mig men jag tror att hon längtar ut för hon går gärna ut i trapphuset och kikar. Hon går på låda men har lärt sig själv att kissa i badkaret. Praktiskt då det bara är att spola bort. Selma är van med mitt 3-åriga barn och har även träffat hundar. Oftast går hon och gömmer sig om det blir för högljutt och stojjigt. Så kanske en lugnare familj skulle passa henne. Jag skulle säga att hon är lite mesig men trots det nyfiken. Ibland bestämmer hon att vi ska gosa och då kan hon sova på min mage. Hon har några favoritleksaker/gosedjur som hon brukar bära till min säng som present om hon är nöjd. Hon har även ett klätterträd som medföljer.

Är du intresserad av Selma? Kontakta matte på tel:0400977580