Scar söker nytt hem!

Scar söker nytt hem!

Scar, född 29 Maj 2022 var minst vid födsel men största matvraket idag! Han har ett temperament och gör inget han själv inte vill. Kanske inte är famn katt på heltid men när han känner för att mysa kommer han och vill ha kärlek. Sitter du på toa med dörren öppen finns det en risk att han smiter in för att bita och leka med dina fötter.

Scar är en lite försiktigare kille som tycker att ljud kan vara skrämmande och springer ibland undan men kommer fort tillbaka för lek! Skjuter du iväg en tofs är han garanterat framme på noll tid, för det är favoritleksaken! Ett kännetecken på Scar är hans underläpp då den är svart.
Andra kattor går han ihop med men det är inte ett måste!

Scar får flytta till sitt nya hem när han är minst 12 veckor gammal och är då avmaskad, vaccinerad 2 gånger, id-märkt samt kastrering ingår.

Är du intresserad av Scar, kontakta jouren på 04573424850 eller skicka ett till info@djurskydd.ax