Simba söker nytt hem!

Simba söker nytt hem!

För Simba, född 29 Maj 2022 kan nya människor och olika ljud vara skrämmande men sitter man ner och väntar så kommer han fram och snusar på en som sedan leder till mys! Simba myser mer än gärna då han känner dig, så mycket tills han trillar ner från din famn. Ligger gärna på rygg och spinner som bara den! Famnen är en trygg plats för honom. Men man ska inte tro att han bara sover, leka är också roligt! Både med människor och med andra kattor.
Simba vill nog gärna ha en kompis i det nya hemmet, någon han kan se upp till och leka med! Kanske en katt i hans ålder eller lite äldre?

Simba får flytta till sitt nya hem när han är minst 12 veckor gammal och är då avmaskad, vaccinerad 2 gånger, id-märkt samt kastrering ingår.

Är du intresserad av Simba? Kontakta jouren på 04573424850 eller skicka ett mail till info@djurskydd.ax