Baloo och Bamse söker nytt hem!

Baloo är en stor, kelig katthane som är 7 år och 7 månader gammal.
Han föredrar att ta det lugnt om dagarna och att mysa i soffan.
Innan han hoppar upp i famnen, vilket han gärna gör ganska ofta, behöver han lära känna omgivningen och personerna. I början är han väldigt försiktig med vad han gör, men när han lärt känna dig vill han gärna vara i din närvaro.

Bamse är en nyfiken katthane som är 7 år och 7 månader gammal. Han är lite av allt; kelig, busig och lugn. I ena stunden busar han och i den andra ligger han i soffan efter att ha gjort sina äventyr. Han gillar att följa efter dig då han undrar vad som föregår. Bamse är smart och vänjer sig relativt snabbt med omgivningen. Han gillar att spendera tid med alla och kan komma upp till dig då han behöver närhet.

Bamse och Baloo trivs mycket bra med varandra. Baloo kan ta över Bamses matskål ibland. Ibland kan man behöva flytta på Bamses skål till ett annat rum så att Baloo inte äter hans mat. Man märker att de har en viss trygghet hos varandra.

Bamse och Baloo är bröder och vill flytta tillsammans! Båda är kastrerade!

Kontakta oss på 04573424850 om du är intresserad av dessa killar!

Baloo:

Bamse: