Fidel Castro söker nytt hem!

Fidel Castro är en ragdoll på snart sju år. Han tycker om sällskap men på egna villkor. Han är inte en famnkisse utan ligger på sin höjd strax bredvid. Stiger du inte upp direkt då larmet ringer måste han kontrollera att du lever genom att nafsa lite i slumpmässigt utvald kroppsdel utanför täcket. Han tycker mycket om uppmärksamhet under alla dygnets vakna timmar och vill gärna vara med när du sover dock i fotändan, eller trampandes runt omkring i sängen. Vill han dig någonting kommer du att höra det, han är mycket verbal. Han jamar när han är hungrig, när han är mätt. När du kommer hem och när du går. Han är van innekatt men verkar klara bra av koppel och sele. Castro passar perfekt för dig som är morgonpigg och känner att du vill mysa på avstånd.

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till info@djurskydd.ax eller skicka ett meddelande till vår facebooksida.