Marsvinshonor söker nytt hem!

Dessa tjejer vill flytta tillsammans och söker ett nytt hem som har tiden och engagemanget! De är lite skygga och kräver därav mycket mänsklig kontakt.

De tycker om och är lugna att sitta i famnen och gosa. Lite olika preferenser vad gäller maten, en älskar mat medan den andra är lite mer sparsam.

Är du dessa flickors nya hem? Kontakta då jouren på telnr 04573424850

 

 

Musse söker nytt hem!

Musse är en ungkanin född i våras. Han är kastrerad och kan således gå tillsammans med andra kaniner. Musse kommer gärna fram för en gosstund och älskar maskrosblad! Han är en livlig kanin så han skulle passa fint i ett hem som vill träna honom till hoppkanin!

Han är en blandras av större raser men kommer troligen inte bli så stor. Han kan med fördel säljas tillsammans med sin bror Mysac då båda är kastrerade!

Vid intresse kontakta jouren på 04573424850

Mysac söker nytt hem!

Mysac är en ungkanin född i våras. Han är kastrerad och kan således gå tillsammans med andra kaniner. Han är en nyfiken och social pojke bara man lär känna honom och han blir trygg med dig!

Han är en blandras av större raser men kommer troligen inte bli så stor. Han kan med fördel säljas tillsammans med sin bror Musse då båda är kastrerade!

Vid intresse kontakta jouren på 04573424850

Quattro har fått nytt hem!

Quattro har nu fått ett nytt hem!

 

Quattro är en mycket mysig 4 årig kanin som söker ett livslångt hem. Quattro är en okastrerad hane och kan således inte gå tillsammans med andra kaniner. Han söker ett hem där han har mycket yta att skutta på och där han får mycket social stimulans från sin/sina nya människa/människor.

Quattro är en mycket social kanin när han blivit hemmastadd. Här i jourhemmet brukar han åka med i famnen när de övriga djuren matas. Quattro kommer alltid fram när man kommer in i kaninstallet och vill hälsa. Han älskar att bli klappad och att gosa!

Vid intresse kontakta jouren på tel.nr 04573424850

 

Turbo har nu nytt hem!

Turbo är en glad och trevlig 4 årig kanin som söker ett livslångt hem. Turbo är en okastrerad hane och kan således inte gå tillsammans med andra kaniner. Han söker ett hem där han har mycket yta att skutta på och där han får mycket social stimulans från sin/sina nya människa/människor. Turbo är en social kille men som är lite försiktig vid mänsklig kontakt.

Vid intresse kontakta jouren på tel.nr 04573424850

Jackie har fått nytt hem!

Jackie en 2årig Borzoi hane, okastrerad, söker sitt nya förevigt hem.

Jackie är mjuk i sitt sätt att vara, så han vill ha en människa med ett mjukt handlag och som jobbar med positiv förstärkning i sin träning. Han har lätt för att umgås med andra hundar, däremot behöver hundarna han leker med vara snälla och visa respekt, samt ha ett väl utvecklat kroppsspråk. Han skulle med fördel kunna bo i ett hem med andra hundar så länge de uppfyller ovanstående kriterier.

Han tycker inte om att bli lämnad ensam, men med annat hundsällskap fungerar det bra. Han kan gråta och yla till en början, men slutar efter ett tag. Jackie är dock ingen hund som ska bo i lägenhet, ej heller bli lämnad långa stunder varje dag. Man behöver ha en plan för sin vardag tillsammans med Jackie för att han inte ska behöva vara mycket ensam.

Hemmet vi söker är ett aktivt hem där man förstår att denna hund behöver stimulans dagligen, både i form av motion och mental aktivering. Han har även ett stort jaktintresse och kan bli stark i kopplet vid spårdoft och visuell kontakt med vilt. Därför är det ingen hund du kan ha lös i skog och mark. I övrigt går han väldigt fint i koppel. Han kan också bli väldigt exalterad vid hundmöten, så man behöver ha en träningsplan för detta och vara beredd på att hålla i kopplet ifall man inte hinner avleda situationen.

Vi rekommenderar inte ett hushåll med barn under 10 år, ej heller andra smådjur. Barnen behöver med den vuxnes hjälp kunna läsa Jackies signaler och kunna möta honom på en lugn och respektfull nivå. Vill man ta sig an Jackie får man inte vara rädd för pälsfällning. Han lossar mycket hår och har en päls som kräver daglig borstning. I övrigt en väldigt lättskött päls. Han är en stor hund, som väger ca 45kg, och som tar mycket plats, så att man tar det i beaktande både när det kommer till sitt hem och sin bil. Han älskar mys och gos och vill alltid vara nära, helst ligga i famnen. En väldigt trevlig och rar hund som vill göra rätt och vara till lags. Signaler/kommandon behöver tränas för att få vardagen att flyta, men han är väldigt lättlärd och längtar efter att få sin egen människa som vill lägga ner mycket tid på just honom.

Är du intressrad av Jackie? Kontakta jouren 04573424850